Publik

- Publik -

Om oss

Hos Publik Mat och Bar är alla välkomna. I en avslappnad atmosfär möts du av glad och kunnig personal som gärna guidar dig genom hela middagen med allt från vilka förrätter som är roligast att dela runt bordet till vilket vin en dricker för att höja smakerna ytterligare. Publik kan beskrivas som en modern restaurang med en varierande meny där smakkombinationer inspirerade från bland annat västkusten, Japan och Sydamerika ger gästen en spännande matupplevelse. Eftersom vi vill vara en restaurang som sticker ut från mängden av Västkustkrogar fokuserar vi på att erbjuda ett brett och lite udda utbud av öl, vin, sprit och cocktails. Publik har varit en del av mat- och dryckesscenen sedan 2015.

Vår koncern

Här startade Jens & Andreas resan sommaren 2014 med ett food truck-inspirerat koncept i en gammal fiskvagn tvärs över gatan.
Efter sommaren 2017 gick vagnen i pension, men 2020 återuppstod den i Publik-huset med en fantastisk uteservering vid bryggan med en hisnande havsutsikt.

Vår mat är enkel, prisvärd och smakrik – perfekt att ta med till stranden eller njuta här på bryggan. Du kan till och med göra en ”drive-thru” på vattnet med båten.

2017 öppnade Jens & Andreas Restaurang Epoque i Göteborg.

Vi vill att du som gäst ska känna att du kliver in i vårt vardagsrum. Stämningen är avslappnad och varm. Du är lika välkommen om du vill ta ett glas i baren, slinka in på något litet eller för att ha en helkväll. Menyn skrivs efter säsong och består av rejäl & ärlig mat som tillagas med passion och kärlek men på ett okomplicerat sätt med en stabil grund i svensk mattradition och svenska smaker. Vi ställer höga krav på råvaror och leverantörer för att kunna erbjuda en riktigt bra produkt till våra gäster.

2021 öppnade Jens, Martin & Andreas
Restaurang Human i Göteborg

Krögare Martin Moses vinnare av årets kock 2019 här serverar han sin tolkning av det moderna nordiska köket, med fokus på närproducerade råvaror i säsong.

Ligger på Risåsgatan 8

Human blev Årets Affärskrog 2022 

Villa Solviken

2024 tar Jens & Andreas över Lokus Hotell i Lysekil.
Ny öppning av Villa Solviken sker den 5:e Juni

Rulla till toppen