Första helgen efter påskhelgen avklarad och det är så roligt att vara igång igen! Vi kör på som vanligt kommande helg med både luncher och middagar. Vi hoppas att solen kan våga sig fram också!
Än så länge är det fortfarande för kallt för att öppna upp verandan men vi har vår nyrenoverade övervåning om man är noga med havsutsikt. Ännu en gång tack för de fina orden om just den ‘’ nya ‘’ övervåningen! Lite småfix kvar bara innan den är helt klar!
Lunch Lör & Sön
Vi serverar i vanlig ordning en smarrig prisvärd helglunch för 165:- ink sallad, bröd & kaffe med ny lunchrätt varje helg. Man kan dessutom välja mellan olika lunchalternativ samt utvalda rätter från kvällsmenyn under lunchen.
Fredagar på Publik
Varje fredag under våren serverar vi en väldigt prisvärd trerätters-meny, tanken är att detta är vårt alternativ till After work, menyn serveras hela kvällen så länge det räcker, ange gärna vid er bokning om ni önskar boka den menyn. Priset för en trerätters kommer att ligga på 395 kronor!
Helglunch-special 165:–
Kycklingbröst ”Coq au vin”
med potatispuré, rödvinssky med smålökar, sidfläsk, morot
Trerätters-menyer på fredagar 395:-
Förrätt
Skummig sparrissoppa med bakat ägg, krispigt rågbröd & örter
Varmrätt
Fläsksida, färsk vitkål, äpple, senapsmajo & friterad potatis
Dessert
Clafoutis med vit choklad & hallon, med creme chantilly
Publiks Öppettider:
Fredag 17.00 – sent
Lördag 12.00 – sent (Lunch 12-15 & Kvällsmeny från 17)
Söndag 12.00 – 16.00 Lunch 12-16
Missa inte att boka bord i god tid!
På hemsidan eller maila oss: info@publiklysekil.se
Vi ses på Publik!