Läs om veckan hos oss i norra hamnen!
Denna vecka har Backyard säsongspremiär (öppnar torsdag klockan 16.00)
Vi är otroligt laddade och Backyard tar som vanligt inga bokningar, utan bara drop-in!
Söndagslunchen dedikerar vi till våra morsor och därför kör vi en smarrig trerätters lunch för 295 kronor utöver den vanliga lunch-menyn! Menyn hittar ni längre ner i inlägget. Se till att boka bord i tid för denna lunch då det är begränsat antal menyer. Vi går mot sommartider vilket också betyder att det är sista helgen vi kör öppet med lunch för att bara ha öppet kvällar på Publik. Luncherna är tillbaka i höst igen!
V.21 Publiks Öppettider:
Torsdag 17.00 – sent
Fredag 17.00 – sent
Lördag 12.00 – sent (Lunch 12-15 & Kvällsmeny från 17)
Söndag 12.00 – 17.00 (Morsdag)
V.21 Backyards Öppettider:
Torsdag 16.00 – 21.00
Fredag 12.00 – 23.00
Lördag 12.00 – 23.00
Söndag 12.00 – 21.00
Morsdag-meny (söndag 12-16.30)
Mors dag söndag 3 rätters lunch 295:-
Förrätt
Gravad laxtartar med senap, pepparrot, grönt äpple, dill & jordärtskockschips
Varmrätt
Klassisk Wallenbergare med gröna ärtor, potatispuré, brynt smör, rårörda lingon
Dessert
Chokladpudding & vispad grädde
V.21 Lunch-specialaren 165:-
Klassisk Wallenbergare med gröna ärtor, potatispuré, brynt smör, rårörda lingon
V.21 Trerätters-meny Fredag 395:-
Förrätt
Friterad bläckfisk från LL91
serveras med 2 x dippsåser, cruditéer & grillad citron
Varmrätt
Oxfilé Afrikana
Med Currysås, kokt Jasminris, mandariner, grillad banan, gurka, lök, jordnötter
Dessert
Vit chokladmousse med rabarber/flädersorbet
Vi ses på Publik!
Kram Fanny