Publik

Vecka 14 fredag – söndag 4 – 7 April

ÄNTLIGEN HAR VI ÖPPNAT!
FREDAG – SÖNDAG 4 – 7 APRIL
Stort tack till alla goa gäster som besökte oss i helgen, vilken Påskhelg det blev!
Jätteroligt med all positiv respons för vår nya meny och vår nya övervåning som vi har renoverat under vintern!
Nu har vi öppet varje helg! Spana in vår nya meny på hemsidan.
Så länge det är för kallt för verandan så är det ju lite begränsat med sittplatser,
så boka bord i god tid.

Lunch Lör & Sön
Vi kommer även den här våren servera en smarrig prisvärd helglunch för 165:- ink sallad, bröd & kaffe med ny lunchrätt varje helg. Man kan dessutom välja mellan olika lunchalternativ samt utvalda rätter från kvällsmenyn under lunchen.

Fredagar på Publik
Varje fredag under våren serverar vi en väldigt prisvärd trerätters-meny, tanken är att detta är vårt alternativ till After work, menyn serveras hela kvällen så länge det räcker, ange gärna vid er bokning om ni önskar boka den menyn. Priset för en trerätters kommer att ligga på 395 kronor!

Helglunch-special Lördag & Söndag 165:-
Kålpudding med rårörda lingon, gräddsås & kokt potatis

Trerätters-meny på fredagar 395:-
Förrätt
Gravlax-tartar med pepparrot, grönt äpple, dill & jordärtskockschips

Varmrätt
Grillad Entrecote, Rödvinssky, Bakad tomat, Friterad potatis

Dessert
Chokladpudding & vispad grädde

Publiks Öppettider:
Fredag 17.00 – sent
Lördag 12.00 – sent (Lunch 12-15 & Kvällsmeny från 17)
Söndag 12.00 – 16.00 Lunch 12-16

Missa inte att boka bord i god tid!
Här på hemsidan eller maila oss: info@publiklysekil.se

Vi ses på Publik!

Rulla till toppen